Pozitif Çatışma Yönetimi

Aşağıda Pozitif Çatışma Yönetimi eğitimine ait bilgiler yer almaktadır.

Eğitim Detayı

Çatışma nedir

Çatışmaları nasıl yönetiyoruz

Çatışma modeli 

İletişim Zekası ve Dönüşümsel Diyaloglar

Kişisel vakamızı gözden geçirmek

Zihniyetler

Nörobilim ve SCARF Modeli

Dört boyutlu dinleme

Sormak ve yansıtmak

Arabuluculuk yaklaşımı

İlişkilerde güç modeli

Ortak anlamlandırma

Diğer Bilgiler
#643
BölgePeryön Merkez
Eğitim AdıPozitif Çatışma Yönetimi
Eğitim TipiAçık Sınıf Eğitimler
LokasyonZoom
Eğitimin Amacı

Günümüzde başarılı olmak isteyen kurumların bölümler ve kişiler arası dayanışmayı  artırması gerekmektedir. Çatışma faydalıdır; yeterli etkili yönetilsin. 

Bu programda iletişim zekasını geliştirecek yöntemler aracılığıyla çalışanların dönüşümsel diyaloglarla çatışmaları pozitif şekilde yönetmeleri hedeflenmektedir.

Eğitime Kimler Katılmalı?

Kişiler arası ilişkilerini daha etkin yönetmek ve pozitif etki yaratmak isteyen herkesin katılımı uygundur. 

Eğitim Başlangıç Tarihi12.05.2025 10:00
Eğitim Bitiş Tarihi12.05.2025 16:00
DurumAçık
Oluşturulma Tarihi28.04.2025 16:04
Katılım Ücretli Mi?Evet
Katılımcı5.000,00 TL (%20 KDV hariçtir)
PERYÖN Üyesi4.000,00 TL (%20 KDV hariçtir)
EğitmenDemet Uyar
Eğitmen Detayı

Özel İzmir Amerikan Lisesi mezunudur. Ardından Boğaziçi Üniversitesi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nü bitirdi. University of London, İngiltere’de Örgütsel Davranış alanında Yüksek Lisans yaptı. Bankacılık, turizm, teknoloji, dış ticaret, sanayi, medya ve ilaç sektörlerinde satış, pazarlama ve finans alanlarında çalıştı. 

1997 yılında Navitas Danışmanlık’ı kurdu ve 2004’de Türkiye’nin ilk uluslararası koçluk okulunu başlattı. Koçluğun Türkiye’deki öncülerinden biri olarak MCC (Master Certified Coach) ünvanına sahiptir ve 2002 senesinden beri yöneticilere ve takımlara koçluk yapmaktadır. Koçluk ve Mentorluk, NLP, Duygusal ve Sosyal Zeka, Yılmazlık, Karar Verme, Pozitif  Liderlik ve Çevik Performans Yönetimi gibi konularda  eğitimler vermektedir. Kurumlarda Pozitif Sorgu, Kültür Dönüşümü, Çalışan Deneyimi ve Bağlılığını yükseltme ve kurumsal esenlik (wellbeing) konularında danışmanlık yapmaktadır. Üniversitelerde liderlik, iletişim ve pozitif psikoloji konularında yüksek lisans dersleri vermektedir.

“Koçluk Hakkında Her Şey” kitabının yazarı, “Yönetimde Koçluk Yaklaşımı” kitabının eş yazarıdır. 2009’da ICF’ten onay alan Türkiye’nin ilk koçluk programı olan “Gelişimsel Keşif Koçluğu” modelinin yaratıcısıdır. 

Demet Uyar, ICF - International Coaching Federation Türkiye’nin kurucu üyesi, EMCC – European Mentoring and Coaching Council Türkiye Başkanı ve OGAD - Otizm Güçlü Aile Derneği’nin kurucusudur. 

https://www.navitas-tr.com/