Değişimin Ritmini Yakalamak ve Yönetmek

Aşağıda Değişimin Ritmini Yakalamak ve Yönetmek eğitimine ait bilgiler yer almaktadır.

Eğitim Detayı

• Değişime Uyum Sağlayan Organizasyonlar

• Değişime açık kültür oluşturma

• Direnç Yönetimi - “Engelden İvmeye”

• Direnci anlama, yönetme ve avantaja çevirme

• Bilinçli Değişim Liderliği - Kriz ve belirsizlik dönemlerinde liderin rolü

• Psikolojik Dayanıklılık ve Değişim Dönemlerinde Motivasyon

Diğer Bilgiler
#649
BölgePeryön Merkez
Eğitim AdıDeğişimin Ritmini Yakalamak ve Yönetmek
Eğitim TipiAçık Sınıf Eğitimler
LokasyonZoom
Eğitimin Amacı

Bu eğitim, değişimin kaçınılmaz olduğu iş dünyasında bireylerin ve liderlerin değişime uyum sağlama kapasitelerini artırmayı amaçlar. Katılımcıların, bireysel ve kurumsal direnç noktalarını fark ederek değişimi yönetebilme, yönlendirebilme ve kültürel dönüşüm süreçlerine liderlik edebilme becerileri geliştirilir. Eğitim boyunca katılımcılar değişimi bir tehdit değil, gelişim için fırsat olarak görmeyi öğrenir.

Eğitime Kimler Katılmalı?

• Orta ve üst düzey yöneticiler

• Takım liderleri ve birim sorumluları

• Değişim süreçlerini yöneten İK ve proje ekipleri

• Değişim ve dönüşüm süreçlerinden etkilenen tüm çalışanlar

Eğitim Başlangıç Tarihi17.06.2025 13:30
Eğitim Bitiş Tarihi17.06.2025 16:30
DurumAçık
Oluşturulma Tarihi02.05.2025 13:54
Katılım Ücretli Mi?Evet
Katılımcı3.250,00 TL (%20 KDV hariçtir)
PERYÖN Üyesi2.600,00 TL (%20 KDV hariçtir)
EğitmenCansın Duman
Eğitmen Detayı

İkaros&Partners İnsan Kaynakları ve Eğitim Danışmanlığı kurucu ortağı ve Bilgi Atölyesi kurucusu olan Cansın Duman, lisansını Işık Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri’nde tamamladıktan sonra eğitimine Işık Üniversitesi Executive MBA Yüksek Lisans programı ile devam etmiştir. Profesyonel iş deneyimine finans sektöründe başlamış, akabinde işgücü piyasasının gelişimi için hizmet veren global şirketlerde farklı disiplinlere yönelik işe alım ve proje yönetimi süreçlerinde devam etmiştir.

İş ve Meslek Danışmanı’dır. ICF (Uluslararası Koçluk Federasyonu)’nin ACC unvanlı koçudur. EMCC Practitioner Koçluk ve Mentorluk sertifikasına sahiptir. İnsan ilişkilerini odağa alan modellerle düşünmeyi önemseyen yaklaşımı, iletişim ve etkileşim temelli öğrenme ortamları oluşturmasına katkı sağlamaktadır.

Koçluk uygulamaları eşliğinde iletişim tasarımı ve süreç iyileştirme, insan ve kültür yönetimi, stratejik ekip yönetimi ve liderlik gibi başlıklarda kurumsal eğitimler vermektedir. Araştırma ve çalışma odağı sürdürülebilir insan ve kültür yönetimi ile global trendlere uygun işe alım süreç tasarımıdır.

TÜYAFED Yazılımcılar Federasyonu Genel Sekreteri olarak yazılım ve bilişim sektörüne yönelik çözümler geliştirmektedir. TOBB Yazılım Meclisi İşgücü, Eğitim ve İstihdam Komitesi Üyesi’dir.